Golden lotus 350 black

Η πρόταση franchise των Golden Lotus αποτελεί ότι πιο ποιοτικό και ολοκληρωμένο στο χώρο της ευεξίας, με κύριες υπηρεσίες την παροχή προγραμμάτων μασάζ, ταυτόχρονα με τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών αισθητικής, περιποίησης νυχιών κ.ο.κ. Η κορυφαία τεχνογνωσία της μητρικής εταιρείας και η επιτυχημένη λειτουργία του πιλοτικού ινστιτούτου της εγγυούνται την κερδοφορία σας και την ταχεία απόσβεση της αρχικής επένδυσής σας.

 

 Τα Golden Lotus - massage & beauté πρεσβεύουν την αρχή ότι «Το σώμα και το μυαλό μας αξίζουν το καλύτερο!», και στο πλαίσιο αυτό παρέχουν υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας, τις οποίες διασφαλίζουν τόσο η γνώση και εμπειρία των masseurs τους, όσο και τα άριστα προϊόντα που έχουν επιλέξει να χρησιμοποιούν.

Είναι όλα σχετικά με το τι αξίζετε…

Τα Golden Lotus ξεκίνησαν το πρώτο ινστιτούτο στο Χαλάνδρι, επί της Αριστοφάνους 23, σε ένα όμορφο μέρος που η πρόθεσή του είναι να προβλέπει την κάθε μας ανάγκη, και ταυτόχρονα, με τον χαλαρωτικό και μοντέρνο σχεδιασμό του, μας επιτρέπει να αισθανθούμε ήρεμα και άνετα από την πρώτη στιγμή που θα το επισκεφτούμε. Το προσωπικό, καθώς και η διοίκηση, είναι πάντα στην διάθεσή μας για να μας βοηθήσουν στην αναζήτησή μας για χαλάρωση ή να μας βοηθήσουν να επιλέξουμε την κατάλληλη θεραπεία για τις ανάγκες μας.

GOLDEN LOTUS D6N0834 GOLDEN LOTUS D6N0829

Υπηρεσίες

Τα Golden Lotus παρέχουν επαγγελματικές υπηρεσίες massage, μέσω masseurs που διαθέτουν άριστη γνώση και εμπειρία, με στόχο την ενδυνάμωση της ευεξίας μας, προσφέροντας μια σειρά από υπηρεσίες:

GOLDEN LOTUS Καθαρισμός Προσώπου

Καθαρισμός Προσώπου

40€

Απαλλαγείτε από τις βλαβερές ουσίες που βρίσκονται στην επιδερμίδα του προσώπου σας και χαρίστε του του λάμψη και ομορφιά!


Hotstone massage

Hotstone massage 30' - 60'

15€ - 30€

Επιλέξτε το μασάζ με ζεστές πέτρες σε όλο το σώμα ή μόνο στην πλάτη και χαρίστε στο σώμα σας μια μοναδική εμπειρία!


Χαλαρωτικό Μασάζ

Χαλαρωτικό Μασάζ 45' - 60' - 90'

15€ - 20€ - 25€

Απολαύστε ένα χαλαρωτικό μασάζ διάρκειας 45 λεπτών σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που στόχο έχει την σωματική και πνευματική σας ανανέωση!


Μυοχαλαρωτικό μασάζ

Μυοχαλαρωτικό μασάζ 45' - 60' - 90'

15€ - 20€ - 25€

Απαλλαγείτε από κάθε μυικό πόνο με ένα μυοχαλαρωτικό μασάζ εστιασμένο στην περιοχή που το χρειάζεστε!


GOLDEN LOTUS Αθλητικό μασάζ

Αθλητικό μασάζ 45'

15€

Το ιδανικό μασάζ για εσάς που ανήκετε στους ανθρώπους που ασχολούνται με τα αθλητικά δρώμενα! Το αθλητικό μασάζ σας βοηθάει τόσο στη διαδικασία της αποθεραπείας όσο και στην προθέρμανση


GOLDEN LOTUS Μασάζ κυτταρίτιδας

Μασάζ κυτταρίτιδας 45'

15€

Για λείο δέρμα και επιδερμίδα απαλλαγμένη από την όψη του φλοιού του πορτοκαλιού επιλέξτε μασάζ κυτταρίτιδας!


GOLDEN LOTUS Λεμφικό μασάζ

Λεμφικό μασάζ 45'

15€

Το λεμφικό μασάζ ανακουφίζει από πρήξιμο, αποτοξινώνει και βοηθάει πολύ στο κυκλοφορικό σύστημα. Δίνει μια ανάσα στο σώμα σας και ξεκουράζει σε βάθος!


GOLDEN LOTUS Ρεφλεξολογία

Ρεφλεξολογία 30'

15€

Η ρεφλεξολογία χρησιμοποιείται για να ανακουφίσουμε έμμεσα τον πόνο σε κάποιο άλλο σημείο του σώματος μας. Προσφέρει ανακούφιση σε μύες, όργανα, στο στρες, ακόμα και σε πονοκεφάλους!


GOLDEN LOTUS Μασάζ πλάτης

Μασάζ πλάτης 30'

10€

Το μασάζ πλάτης στοχεύει κυρίως στη ζώνη του αυχένα και της ωμοπλάτης (κάτω τραπεζοειδής), που είναι η πιο επιρρεπής περιοχή του σώματός μας σε πιασίματα αλλά και σε συσσώρευση στρες.


GOLDEN LOTUS Μασάζ κεφαλής

Μασάζ κεφαλής 30'

10€

Το μασάζ στο τριχωτό της σας προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση από το στρες και το καθημερινό άγχος. Ομαλοποιεί την λειτουργία του ύπνου και βοηθάει στην αντιμετώπιση των πονοκεφάλων!


GOLDEN LOTUS Μασάζ πελμάτων

Μασάζ πελμάτων 30'

10€

Το μασάζ πελμάτων συνιστάται κυρίως για τα άτομα των οποίων η εργασία περιέχει ορθοστασία, ή περπάτημα και δίνει μια γενικότερη αίσθηση φρεσκάδας!


GOLDEN LOTUS Μασάζ προσώπου

Μασάζ προσώπου 30'

10€

Το μασάζ προσώπου είναι το πιο ντελικάτο από τις θεραπείες μας. Έχει την ικανότητα να ανανεώσει το δέρμα του προσώπου σας και να αναδείξει την αρχική του λάμψη!


Πρόταση Franchise

Τα Golden Lotus έχουν δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σύστημα και αναπτύσσονται μέσω franchise, προτείνοντας μια win win συνεργασία, παρέχοντας μια χαμηλή αρχική επένδυση και συμπιεσμένα λειτουργικά, εναρμονισμένα με τις σημερινές συνθήκες της αγοράς και αξιοποιώντας παράλληλα την καταναλωτική ανάγκη για υπηρεσίες ευεξίας με υψηλό value for money.

GOLDEN LOTUS D6N0877 GOLDEN LOTUS D6N0864 GOLDEN LOTUS D6N0817

Προνόμια Franchise

Η πρόταση franchise των Golden Lotus παρέχει μια σειρά από μοναδικά προνόμια, που διασφαλίζουν την επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία σας:

  • Κορυφαίο επιχειρηματικό σύστημα, με κύριες υπηρεσίες την παροχή προγραμμάτων μασάζ, ένα κλάδο που γνωρίζει ανάπτυξη τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό

  • Διοικητική ομάδα με υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία

  • Μητρική εταιρεία με υποδομές, που παρέχει in house υποστήριξη σε θέματα marketing, τοπικής προώθησης και γραφιστικής

  • Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και διακόσμηση υψηλής αισθητικής

  • Ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών

  • Δυνατότητα και υποστήριξη για την παροχή επιπλέον υπηρεσιών, όπως αισθητικής και περιποίησης νυχιών, με στόχο την αύξηση της μέσης απόδειξης και της πιστότητας των πελατών

  • Επιπρόσθετα έσοδα από πωλήσεις προϊόντων

  • Παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, από καταρτισμένους masseurs

  • Αρχική και συνεχής εκπαίδευση των franchisees, σε θέματα οργάνωσης, διαχείρισης προσωπικού και marketing

  • Αρχική και συνεχής εκπαίδευση των masseurs, τόσο σε τεχνικά θέματα, όσο και σχετικά με marketing και διαχείριση πελατών

  • Χαμηλή αρχική επένδυση, χωρίς κρυφά κόστη

  • Πλήρης φάκελος εξοπλισμού, αρχιτεκτονικών και διακοσμητικών προδιαγραφών, βάση του οποίου οι δικαιοδόχοι κατασκευάζουν το ινστιτούτο franchise με συνεργεία επιλογής τους

  • Δυνατότητα παράδοσης με το κλειδί στο χέρι

  • Συνεχής υποστήριξη των ινστιτούτων, με στατιστικά στοιχεία και αναλύσεις αποδόσεων, νέες υπηρεσίες και προϊόντα, συνεχόμενη εκπαίδευση κ.ο.κ.

  • Συνεχείς προωθητικές ενέργειες μέσω internet marketing, email marketing και social media

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 120 τ.μ. σε όροφο ή σε ισόγειο

ENTRY FEES: 7,800 Ευρώ

ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ & ΕΠΙΠΛΩΣΗΣ: από 12,000 Ευρώ

ROYALTIES: 150 Ευρώ το πρώτο εξάμηνο και 250 Ευρώ από το δεύτερο εξάμηνο

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά