LE-LAshes studios,Extension Βλεφαρίδων, franchise

Η αλυσίδα καταστημάτων LELASHES Studios, αποτελεί μία πρωτοπόρο και μοναδική πρόταση στον κλάδο της ομορφιάς συνδυάζοντας υπηρεσίες μανικιούρ, πεντικιούρ, αποτρίχωσης και μακιγιάζ με εξειδίκευση στα extensions βλεφαρίδων, και με την υπογραφή της Lenia Lamnatou, πάντα σύμφωνα με τις επιταγές της μόδας και τις σύγχρονες απαιτήσεις υγιεινής, ασφάλειας και εξυπηρέτησης.

 

30 χρόνια πρωτοπορίας! Νέα brand και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες έχουν ως άμεσο αποτέλεσμα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών και τη δημιουργία της μοναδικής σχέσης LELASHES.

Τα LELASHES studios ξεκίνησαν στον Πειραιά, επί της Κουντουριώτου 155, ως φυσική συνέχεια μιας πορείας 30 ετών στο χώρο της ομορφιάς και πολύ γρήγορα απέκτησαν πιστό πελατειακό κοινό πλήρως ικανοποιημένο από την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, την άψογη εξυπηρέτηση και την χρήση κορυφαίων προϊόντων της ελληνικής, αλλά και της παγκόσμιας αγοράς.

Η Λένια Λαμνάτου αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες της αγοράς, οραματίστηκε ένα ινστιτούτο ομορφιάς νέας γενιάς που να μπορεί να καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Έτσι, δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μοντέλο, από το branding μέχρι τις διαδικασίες λειτουργίας με αποκλειστικό στόχο την άριστη ικανοποίηση των πελατών.

Τα LELASHES studios έχουν δημιουργήσει ένα δυνατό και ολοκληρωμένο branding, σε ένα σύγχρονο design καταστημάτων ακολουθώντας τις τελευταίες διακοσμητικές τάσεις, με στόχο να προσφέρει μια συνολικά αξεπέραστη καταναλωτική εμπειρία.

Πρόταση Franchise

Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της ομορφιάς και μετά από πλήθος σεμιναρίων και πιστοποιήσεων η Lenia Lamnatou ξεκίνησε την ανάπτυξη των LELASHES studios, παρέχοντας δύο προτάσεις franchise:

LELASHES: ένα απόλυτα εξειδικευμένο concept Extension Βλεφαρίδων, τη νέα μόδα που λατρεύουν οι γυναίκες.

LELASHES plus: ένα πλήρες concept ομορφιάς, που συνδυάζει επιπλέον υπηρεσίες μανικιούρ, πεντικιούρ, με εξειδίκευση στα extensions βλεφαρίδων.

Τα δύο concepts παρέχουν επίσης permanent tattoo, make up, περιποίηση άκρων, αισθητική προσώπου/σώματος, περμανάντ βλεφαρίδων, αποτρίχωση κλωστή (φρύδι), εφαρμογές αντιγήρανσης, πώληση προϊόντων μακιγιάζ και αισθητικής, hair extension, σεμινάρια προσωπικού στυλ, bachelor events.

lelashes plu store

Προνόμια Franchise

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των LELASHES παρέχει μια σειρά από προνόμια που την αναδεικνύουν ως ένα μοναδικό concept στον κλάδο της ομορφιάς:

  • Κορυφαία τεχνογνωσία μητρικής εταιρείας

  • Συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες - οίκους ομορφιάς

  • Ολοκληρωμένο και πλήρως εξειδικευμένο concept

  • Εξαιρετικό design καταστημάτων

  • Υψηλά περιθώρια κέρδους

  • Επιπλέον έσοδα από πωλήσεις προϊόντων

  • Χαμηλή επένδυση

  • Πλήρης αρχική εκπαίδευση

  • Συνεχής ανανέωση υπηρεσιών, με νέα σχέδια και υλικά

  • Αυξημένη πιστότητα πελατών

Le LaSHES photo 4

Franchise Facts

 LELASHES studio

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 40 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 25,000 Ευρώ

ROYALTIES: 3%

 LELASHES studio plus

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 80 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 30,000 Ευρώ

ENTRY FEES: 15,000 Ευρώ

ROYALTIES: 3%

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των LELASHES studios ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της ομορφιάς και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά