CHIPSAWAY

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της ChipsAway αφορά σε μια ιδιαίτερα κερδοφόρα και μικρού ύψους επένδυση, η επιτυχία της οποίας βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και στοιχεία μέσα από την πολύχρονη εμπειρία της σε περισσότερες από 20 χώρες. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 25.500 €

Το σύστημα franchise της ChipsAway έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι κερδοφόρο για τους franchisees της, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τα οικονομικά αποτελέσματα και τις αποδόσεις των υφιστάμενων franchisees της ChipsAway, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε άλλες 20 χώρες. Το όνομα και η φήμη που έχει αποκτήσει η ChipsAway έχει δημιουργήσει μια ευρεία πελατειακή βάση τόσο από ιδιώτες, όσο και από επαγγελματίες - έμπορους του χώρου, που δημιουργούν σημαντική ζήτηση για τις υπηρεσίες της. Στην ουσία κάθε ιδιοκτήτης αυτοκινήτου είναι υποψήφιος πελάτης. Έτσι δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το κοινό στο οποίο απευθύνονται οι franchisees της ChipsAway είναι τεράστιο και ανεξάντλητο, εξηγώντας σε μεγάλο βαθμό την μεγάλη επιτυχία που έχει γνωρίσει η εταιρεία σε παγκόσμιο, αλλά και σε εγχώριο επίπεδο.

chipshome chipsindex2 chipsxios3

 

Η ChipsAway, η πρωτοπόρος εταιρεία επισκευής μικροζημιών με χρήση τοπικής βαφής, έχει εδραιωθεί και στην Ελλάδα. Η ChipsAway ξεκίνησε το 1988 στην Αμερική όταν ο Daniel Pikur και οι συνεργάτες του προέβλεψαν την μεγάλη ζήτηση που θα είχε μια υπηρεσία που θα έλυνε οριστικά το πρόβλημα των μικροζημιών του αυτοκινήτου. Με συνταγή το άψογο, γρήγορο και οικονομικό αποτέλεσμα κατόρθωσε ως σήμερα να διατηρεί την ηγετική θέση στον χώρο της τοπικής βαφής του αυτοκινήτου παγκοσμίως. Μετά από την παρουσία της σε πολλές χώρες διεθνώς, το 2003 έκανε την δυναμική της είσοδο και στην Ελλάδα μέσω του αποκλειστικού αντιπροσώπου της κου Θεόδωρου Σαραντάρη, ο οποίος έχει εμπειρία της εταιρείας από την Αγγλία όπου ήταν μόνιμος κάτοικος για 11 χρόνια.

Η ανάπτυξη της ChipsAway τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη, δεν είναι τυχαία καθώς οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία αποτελούν μια ουσιαστικά εναλλακτική και ποιοτική λύση σε ότι αφορά την επιδιόρθωση των μικροζημιών ενός αυτοκινήτου. Η υπηρεσία είναι τόσο επαναστατική που πολλοί καταναλωτές, που δεν μας γνωρίζουν, εκφράζουν αμφιβολίες.
Εμείς όμως στην ChipsAway έχουμε συνηθίσει να τους πείθουμε με το αποτέλεσμα της ηγετικής τοπικής βαφής αυτοκινήτων στον κόσμο!

Μέθοδος

Η μέθοδος ChipsAway χρησιμοποιεί ασφαλή τεχνολογία, βασισμένη σε πρωτοποριακές μεθόδους αποκατάστασης εξωτερικών μικροζημιών με τοπική βαφή. Έτσι δίνει τη δυνατότητα σε ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς να επικεντρώνουν την εργασία τους με απόλυτη ακρίβεια μόνο στο σημείο που έχει προηγηθεί ζημιά, χωρίς να απαιτείται σε όλη την εξωτερική επιφάνεια του αυτοκινήτου σας βαφή.

Γιατί ChipsAway;

  • Είναι βέβαιο ότι το αυτοκίνητο σας, εκτίθεται καθημερινά σε δύσκολες καταστάσεις όπως κίνηση, επικίνδυνοι και στενοί δρόμοι, κακοί οδηγοί, ακατάλληλα parking.
  • Πολλές είναι οι φορές που για κάποιον από τους παραπάνω λόγους το αυτοκίνητο μας έχει υποστεί ζημιές.
  • Η διαδικασία αποκατάστασης που ακολουθεί στη συνέχεια είναι γνωστή σε όλους μας καθώς αποσπά από τη ζωή μας, χρόνο, ψυχική ηρεμία αλλά και αρκετά χρήματα.
  • Η ChipsAway, συνδυάζοντας άριστα τα πλεονεκτήματα μιας σειράς πρωτοποριακών μεθόδων, που πρώτη αυτή δημιούργησε το 1988, έχει προάγει την συνήθη φροντίδα του ταλαιπωρημένου αυτοκινήτου σας σε υψηλών προδιαγραφών τεχνογνωσία με μοναδικά αποτελέσματα
  • Τέλος στο χαμένο χρόνο, στην κακή ψυχολογία και στο μεγάλο κόστος, τρία βασικά προβλήματα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε ύστερα από κάθε μικροζημιά.
  • Φεύγοντας από την ChipsAway, το αυτοκίνητο σας μοιάζει με καινούριο, χωρίς τη διαδικασία του ολικού βαψίματος και εσείς είστε κερδισμένοι έχοντας δαπανήσει λιγότερα χρήματα και χρόνο.

Επισκευές

  • Μικροζημιές και γρατσουνιές στο χρώμα του αμαξώματος
  • Αυτές επισκευάζονται ανεξαρτήτως βάθους και μήκους, αφού στα κέντρα τοπικής επισκευής αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών Chipsaway μπορούμε να αναπαράγουμε χιλιάδες εργοστασιακούς κωδικούς χρώματος.
  • Μικροχτυπήματα από πέτρες και μικροβαθουλώματα
  • Τα βαθουλώματα και γενικά μικρά χτυπήματα στη λαμαρίνα επαναφέρονται εξωτερικά και κατόπιν βάφονται αν χρειαστεί χωρίς να ξεμοντάρουμε κομμάτια (ταπετσαρίες κλπ) του αυτοκινήτου.
  • Xτυπήματα σε προφυλακτήρες καθώς και άλλες φθορές
  • Τα πλαστικά μέρη του αυτοκινήτου, όπως οι προφυλακτήρες (βαμμένοι και μαύροι), επισκευάζονται με τεχνολογία ανάπλασης πλαστικών, την οποία Chipsaway έχει αναπτύξει εδώ και 2 δεκαετίες.
  • Xτυπήματα στο παρμπρίζ
  • Χτυπήματα από πέτρες στο παρμπρίζ γεμίζονται με ειδικές ρητίνες ώστε η ζημιά να αποκαθίσταται αισθητικά και λειτουργικά.
  • Xτυπήματα στις ζάντες
  • Γδαρσίματα από πεζοδρόμια και χτυπήματα στις ζάντες του αυτοκινήτου επισκευάζονται γρήγορα και εύκολα στα κέντρα τοπικής επισκευής αυτοκινήτων της Chipsaway.
  • Σημάδια στις εσωτερικές επιφάνειες του αυτοκινήτου (υφασμάτινες-δερμάτινες)
  • Δεν χρειάζεται να βλέπεται πλέον το κάψιμο στην ταπετσαρία και το κάθισμα του αυτοκινήτου σας. Η επισκευή είναι μια απλή διαδικασία για τα κέντρα τοπικής επισκευής αυτοκινήτων της Chipsaway όσον αφορά τα υφασμάτινα και δερμάτινα μέρη του αυτοκινήτου.
  • Σημάδια και αμυχές στο ταμπλό
  • Μια τρύπα ή ένα σκίσιμο στο ταμπλό είναι απλή διαδικασία να επισκευαστεί σε ένα από τα κέντρα μας. Με την μέθοδο επισκευής Trim Fix επιδιορθώνουμε την ζημιά , με χαμηλό κόστος και εξαιρετικό αποτέλεσμα

 

Η ChipsAway προσφέρει μοναδική τεχνογνωσία όσον αφορά στην μέθοδο αποκατάστασης μικροζημιών. Επιπλέον οι βαφές που χρησιμοποιούνται αποτελούν αποκλειστικό προνόμιο των franchisees της σε διεθνές επίπεδο.

Η εκπαίδευση είναι πλήρης τόσο σε τεχνικά θέματα όσο και σε θέματα διοίκησης μιας επιχείρησης ενώ η υποστήριξη είναι συνεχής έως ότου ο franchisee φτάσει στο επίπεδο που θεωρεί ικανοποιητικό η ChipsAway. Το προϊόν είναι ιδιαίτερα «φιλικό» και εύκολο στην χρήση του με αποτέλεσμα η εκμάθηση της όλης διαδικασίας να είναι πολύ πιο εύκολη - και ευχάριστη - από ότι οι παραδοσιακές μέθοδοι.

Τέλος ο κάθε franchisee μπορεί να επωφεληθεί από τα προγράμματα προώθησης της ChipsAway τα οποία θα τον βοηθήσουν να λανσάρει την επιχείρηση του στην αγορά και να αποκτήσει γρήγορα ευρεία πελατεία.

Το πακέτο Franchise συμπεριλαμβάνει:

  • Βοήθεια στην επιλογή σημείου.
  • Καθοδήγηση για την διαμόρφωση και το στήσιμο του car care center
  • Πλήρης τεχνική εκπαίδευση και παροχή τεχνογνωσίας
  • Πρακτική εξάσκηση στο εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρείας
  • Εγχειρίδιο λειτουργίας (manual).
  • Τεχνικό εγχειρίδιο λειτουργίας που καλύπτει πλήρως την μέθοδο εργασιών της ChipsAway.
  • Όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και τα συστήματα για την πραγματοποίηση των εργασιών.
  • Στολές ChipsAway
  • Πλήρης σειρά εταιρικών εντύπων και φυλλαδίων
  • Προωθητικό υλικό και υλικό marketing
  • Συνεχή υποστήριξη και επικοινωνία τόσο κατά την αρχική περίοδο λειτουργίας του καταστήματος σας όσο και στην συνέχεια
  • Αποκλειστικότητα περιοχής.

 

Η εξασφάλιση της επιχειρηματικής επιτυχίας είναι το βασικότερο πλεονέκτημα που αποκομίζετε ως Franchisee της ChipsAway. Ειδικότερα:

Ως Franchisee της ChipsAway χρησιμοποιείτε και οικειοποιείστε την εμπειρία και τις γνώσεις μιας εταιρείας με ηγετική θέση στον χώρο, που είναι στη διάθεσή σας κάθε στιγμή που θα τις χρειαστείτε. Έτσι, αν δεν έχετε τις ειδικές γνώσεις που απαιτούνται, με τη συνεχή εκπαίδευση και υποστήριξη καλύπτετε κάθε κενό που ίσως έχετε.

Σας παρέχεται μοναδική τεχνογνωσία όσον αφορά την χρήση του συστήματος τοπικής βαφής που έχει αναπτύξει η ChipsAway, ενώ χρησιμοποιείτε κατά αποκλειστικότητα τα υλικά ChipsAway.

Δουλεύετε σε ένα καλά οργανωμένο, καθαρό και ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον.

Λαμβάνετε ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, που σας επιτρέπει να παρέχετε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ανεξάρτητα από το επαγγελματικό σας «παρελθόν». Το πρόγραμμα καλύπτει τόσο τις εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις που απαιτούνται για την παροχή υπηρεσιών, στα στάνταρτ που έχει θέσει η ChipsAway Hellas, όσο και θέματα εξυπηρέτησης πελατών, προώθησης πωλήσεων και διοίκησης του καταστήματος.

Σας δίδεται εγχειρίδιο λειτουργίας (manual), στο οποίο αναφέρονται όλα τα επιμέρους θέματα που αφορούν την οργάνωση και λειτουργία ενός καταστήματος ChipsAway.

Σας δίδεται τεχνικό εγχειρίδιο λειτουργίας, μέσα στο οποίο περιγράφεται αναλυτικά ο τρόπος χρήσεως του συστήματος ChipsAway.

Χρησιμοποιείτε ένα αναγνωρίσιμο σήμα (σε παγκόσμιο επίπεδο) που ενισχύει την αποδοχή και την αποτελεσματικότητα της επιχείρησης σας ως franchisee.

Λαμβάνετε συνεχή υποστήριξη και βοήθεια, ειδικότερα τον πρώτο καιρό λειτουργίας του καταστήματος σας, όταν δεν είστε ακόμη εξοικειωμένος με την συγκεκριμένη αγορά. Το πρόγραμμα υποστήριξης δεν αφορά μόνο τεχνικά θέματα αλλά και θέματα προώθησης πωλήσεων, δημιουργίας τοπικού πλάνου marketing κ.ά.

Λαμβάνετε βοήθεια ώστε να ξεπεράσετε τα προβλήματα που προέρχονται από την έλλειψη ειδικών και εξειδικευμένων γνώσεων (marketing, finance, PR, κ.ο.κ).

Επωφελείστε από τα προγράμματα marketing και προώθησης που «τρέχει» τόσο η ChipsAway Hellas όσο και η ChipsAway International.

Χρησιμοποιείτε μια επιχειρηματική οργάνωση η οποία έχει δοκιμαστεί στην αγορά και έχει αποδειχθεί επιτυχημένη.

Έχετε αυξημένη αποδοτικότητα λόγω της χρήσης δοκιμασμένων και εφαρμοσμένων συστημάτων που βοηθούν στην μείωση των κινδύνων του ανοίγματος που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ως νέος επιχειρηματίας.

Έχετε την δυνατότητα να ανταλλάσσετε ιδέες και απόψεις με τους συνάδελφους- franchisees και τον franchisor για την καλύτερη λειτουργία τόσο της επιχείρησης σας όσο και της ChipsAway Hellas.

Εκμεταλλεύεστε την αγοραστική δύναμη του δικτύου και πετυχαίνετε τιμές που ποτέ δεν θα μπορούσατε να επιτύχετε αν λειτουργούσατε ως μεμονωμένη επιχείρηση. Και αυτό δεν αφορά μόνο τις πρώτες ύλες (βαφές, εξοπλισμός) αλλά και δαπάνες σε προωθητικές ενέργειες, ενημερωτικά φυλλάδια κ.ά.

Επωφελείστε από τα σημαντικά ποσά που δαπανούνται κάθε χρόνο σε Έρευνα και Ανάπτυξη με σκοπό την βελτίωση τόσο της τεχνικής βαφής όσο και της αποτελεσματικότητας των βαφών που χρησιμοποιούνται. Χρόνια έρευνας και εξελίξεων είναι διαθέσιμα μόνο για τους franchisees της ChipsAway.

Έχετε βοήθεια στην επιλογή της τοποθεσίας του καταστήματος σας από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό.

Και το κυριότερο!! Θα είστε αφεντικό του εαυτού σας.

 

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 90 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 25.500 €

ENTRY FEES: από 7.500 €

(συμπεριλαμβάνεται στην αρχική επένδυση)

ROYALTIES: από 350 €

MRK FEES: -

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (εκτίμηση): 18 - 24

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 14

EXTRAS

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: Η.Π.Α.

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 1988/2003

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE: 2003 (ΕΛΛΑΔΑ)

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: 1

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: 5 + 5

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 1

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 13

 

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά