I M

Η IMS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. λειτουργεί τα τελευταία 15 χρόνια στον τομέα της πληροφορικής με συστήματα ανάπτυξης λογισμικού, υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και internet καθώς και πώληση μηχανογραφικού εξοπλισμού. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 15.000 €

 

Σαν εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001 και Microsoft Gold Certified Partner ενώ είναι και επίσημος συνεργάτης της HP και της Oracle. Ως εξεταστικό κέντρο στον τομέα της εκπαίδευσης, είναι πιστοποιημένη από τους φορείς ECDL και ACTA.

Συνεργάζεται με όλα τα brand names της αγοράς στο hardware όπως Dell, Toshiba, Acer, και Info Quest αλλά και στο software με τη Symantec, Adobe και Secure.

Οι δυνατότητες επιλογής που έχει κάποιος ενδιαφερόμενος για συνεργασία με την IMS Πληροφορική ΑΕ ποικίλουν ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες του.

Ο τομέας της εκπαίδευσης και πιστοποίησης πληροφορικής μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα αλλά και σαν μια ολοκληρωμένη λύση πληροφορικής μεσα από την οποία θα παρέχεται εκπαίδευση, πώληση, υποστήριξη, δημιουργία και τεχνική κάλυψη.
Επιπλέον, ο συνεργάτης έχει τη δυνατότητα να ασχοληθεί με μεμονωμένους τομείς και να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ή εμπορίου.

Σημαντικά πλεονεκτήματα που παρέχει η IMS είναι η μοναδική εκπαιδευτική μεθοδολογία, η δυνατότητα συνδυασμού λειτουργίας δραστηριότητων και η συστηματική οργάνωση διαδικασιών βασισμένη σε σύγχρονα πρότυπα ποιότητας. Η συμμετοχή στο δίκτυο πραγματοποιείται με μια απλή σταθερή ετήσια συνδρομή ενώ δεν επιβάλλεται στα μέλη τιμοκατάλογος προσφορών. Τελος, δεν υπάρχουν ποσοστά διαφημιστικών δαπανών ή έκτακτα ποσά χωρίς προηγούμενη συμφωνία.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 80 -120

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 15.000 € - 55.000 €

ENTRY FEES: 3.000 €

ROYALTIES: 500 € - 2.400 € ετησίως

MRK FEES: -

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (εκτίμηση): 12

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 25

 

EXTRAS     

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 1994

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE: 1999

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001: -

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: 2

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: 3 - 6

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 1

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 24 

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά