KALOGRAIA

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Σ. Καλογραία εδώ και 30 χρόνια πρωτοπορεί στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης παρουσιάζοντας μια συνεχόμενα ανοδική πορεία παρέχοντας προγράμματα υψηλής ποιότητας στην εκμάθηση των ξένων γλωσσών και της πληροφορικής σε όλα τα ηλιακά και μαθησιακά επίπεδα (μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενοι). ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 40.000 €

 

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Σ. Καλογραία απαρτίζεται από τις εξής σχολές: Business Center για στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες, Post Graduate Studies Department για μεταπτυχιακές σπουδές, INFOSITE Computer Studies πιστοποιημένο κέντρο εκμάθησης Η/Υ από το ECDL, COMPASS UK κολλέγιο για την απόκτηση Bachelor Degrees από Βρετανικά Πανεπιστήμια, KALOGREA FOUNDATION σχολή που προετοιμάζει σπουδαστές για τη φοίτησή τους σε Βρετανικά Πανεπιστήμια και KALOGREA PRO DEVELOPMENT CENTER σχολή μετεκπαίδευσης καθηγητών αγγλικής γλώσσας. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Σ. Καλογραία είναι κλειστό Εξεταστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Cambridge για τα πτυχία Lower, Advanced, Proficiency και Εξεταστικό Κέντρο του ECDL.

Με τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Σ. Καλογραία και τη σχολή πληροφορικής Infosite Computer Studies απευθύνεται στο μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς καθώς λειτουργούν εξειδικευμένα προγράμματα για μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενους.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 100

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 40.000 €

ENTRY FEES: 10.000 €

ROYALTIES: 5%

MRK FEES: 2%

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (εκτίμηση): -

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 15

EXTRAS     

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: -

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE: -

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001: -

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: -

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: -

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: #

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: #

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά