5asec

Η κορυφαία αλυσίδα στεγνού καθαρισμού υφασμάτων σε όλο τον κόσμο, με 2,000 καταστήματα και επένδυση από 65,000 €. Η 5àSec, παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή υπηρεσιών στεγνού καθαρισμού και περιποίησης υφασμάτινων ειδών, λειτουργεί από το 1968 στη Γαλλία, συνεχίζοντας δυναμικά τη διεθνή επέκταση του δικτύου της. Mε εντυπωσιακή πορεία ανάπτυξης, μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, η 5àSec είναι και σήμερα μία από τις ταχύτατα ανερχόμενες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσίων στην Ελληνική και Διεθνή αγορά και κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της. Μέχρι σήμερα ο Όμιλος 5àSec έχει στο ενεργητικό του πάνω από 1.900 καταστήματα και 5.000 συνεργάτες σε περίπου 40 χώρες. H 5àSec αναπτύσεται δυναμικά και στην ελληνική αγορά, με ένα δίκτυο 110 καταστημάτων πανελλαδικά.

 

Η φιλοσοφία της εταιρίας «Φροντίδα 5àSec –Κάθε μέρα δίπλα σας», σε συνδυασμό με το φιλικό, γρήγορο, ποιοτικό, οικονομικό καθάρισμα και τις συμπληρωματικές υπηρεσίες Επιδιορθώσεων & Beauty Pack (φιξάρισμα-κολλάρισμα-αδιαβροχοποίηση) ενδυναμώνουν σημαντικά την θέση και εικόνα της εταιρείας, η οποία έχει πλήρως ωφεληθεί από τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην ελληνική αγορά στον κλάδο της. Η ποιότητα , η πελατοκεντρική φιλοσοφία , η συνεχής αναβάθμιση των υποδομών, το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και η πίστη στο κοινό όραμα αποτελούν βασικά συστατικά της επιτυχίας της 5àSec.

Με δέσμευση στην τήρηση των αρχών της για ικανοποιημένους πελάτες και επιτυχημένους franchisees, η 5àsec παρέχει ουσιαστική και συνεχή υποστήριξη στους συνεργάτες της. Η φυσική παρουσία των στελεχών της 5àsec σε κάθε της κατάστημα αποτελεί καταλυτικής σημασίας παράγοντα επιτυχίας για το δίκτυο. Η υποστήριξη σε όλους τους τομείς, η συνεχής εκπαίδευση και η δομή του δικτύου είναι τα εχέγγυα της ανάπτυξης των συνεργατών ενώ ταυτόχρονα αποτελούν πόλους έλξης για νέους επενδυτές. Σημαντικό στοιχείο είναι επίσης η εμπιστοσύνη στο δίκτυο των ήδη υφισταμένων franchisees καθώς σε ποσοστό ανω του 35% έχουν ήδη επενδύσει σε 2Ο & 3ο κατάστημα.

Στον τομέα της εκπαίδευσης, η 5άsec έχοντας δεσμευθεί για την ολοκληρωμένη και υψηλού επιπέδου κατάρτιση των συνεργατών της, λειτουργεί ήδη σύγχρονα εκπαιδευτικά καταστήματα και ένα πλήρες κέντρο συνεχούς θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης.

Η άριστη οργάνωση, ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός, η εμπειρία, και η τεχνογνωσία μας εγγυώνται την άμεση και επαρκή εξυπηρέτησή του καταναλωτή.

Στην 5àsec κατανοούμε απόλυτα ότι η εξοικονόμηση πόρων και χρόνου στις μέρες μας είναι ένα πολύτιμο αγαθό. Νοιώθουμε υπερήφανοι να εξυπηρετούμε και να δίνουμε λύσεις στα προβλήματά των πελατών μας.

Για το λόγο αυτό η 5àsec έχει διευρύνει τον κύκλο των προσφερομένων υπηρεσιών της προσθέτοντας την εξυπηρέτηση Β2Β και Β2Β2C. Απευθύνεται σε εταιρείες ή ομίλους που επιθυμούν να προσφέρουν στα στελέχη τους ή και ενδεχομένως τους πελάτες τους την φροντίδα και την περιποίηση 5àsec. Η 5àSec κατανοώντας ότι η ελληνική αγορά διανύει μια περίοδο δύσκολη αναφορικά με τα οικονομικά δεδομένα δημιούργησε την κάρτα Smart at Work, τη νέα εκπτωτική κάρτα της, που ενδυναμώνει τις εταιρικές σχέσεις πιστότητας, δίνει προστιθέμενη αξία στα στελέχη και υπαλλήλους της πάντα με την ποιότητα εξυπηρέτησης 5àsec, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Μπορεί να την χρησιμοποιηθεί σε κάθε επίσκεψη στα περισσότερα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης έχει εισάγει εδώ και δύο χρόνια το καινοτόμο σύστημα καθαρισμού ΜΑΧΙΜΑ για τα ρούχα ιδιαίτερα ευαίσθητα, ενώ έχουν δημιουργηθεί και οι υποδομές για περαιτέρω διεύρυνση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα επισφαλές η επιλογή 5àSec, καταθέτει συνεχή παρουσία 45 χρόνων, στελέχη με εμπειρία και μεράκι, ανθρώπινο & προσιτό πρόσωπο, τεχνογνωσία και λύσεις.

5-a-sec-2 5ASEC1 5asec-1-1

FRANCHISE

ΜΙΚΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Τι είναι;

Προσαρμοστείτε στις δυνατότητες και ανάγκες μιας τοπική αγοράς διατηρώντας το υψηλό επίπεδο παροχών και κερδοφορίας!Ιδανικό για όσους στοχεύουν σε αναπτυσσόμενες αγορές, θέλουν να δημιουργήσουν μια επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση και επιθυμούν δέσμευση μικρότερου επιχειρηματικού κεφαλαίου.

Τι προσφέρει;

  • Μέγεθος Καταστήματος 55 τ.μ.
  • Ελάχιστο Αρχικό Κεφάλαιο €65.000
  • Entry Fee €16.000 - 18.000
  • Royalties 4.5 %
  • Διαφημιστική συμμετοχή 2%

 

ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Τι είναι;

Κεφαλαιοποιήστε το ήδη υπάρχον πελατολόγιο και επαυξήστε τη δυναμική ανάπτυξης ενός υφιστάμενου καταστήματος βάζοντας την προσωπική σας σφραγίδα!Ιδανικό για όσους επιθυμούν υψηλά εισοδήματα από την πρώτη μέρα και αναγνωρίζουν κρυμμένες ευκαιρίες σε κάθε αγορά.

Τι προσφέρει;

  • Μέγεθος Καταστήματος 65-100 τ.μ.
  • Ελάχιστο Αρχικό Κεφάλαιο €80.000
  • Entry Fee €16.000 - 18.000
  • Royalties 4.5 %
  • Διαφημιστική συμμετοχή 2%
 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Τι είναι;

Μεταφέρετε στην περιφέρειά σας την υψηλή τεχνογνωσία της 5 a Sec και δημιουργήστε ένα κατάστημα αναφοράς!Ιδανικό για όσους διαβλέπουν τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στην περιφέρειά  τους και γνωρίζουν να προσαρμόζονται στις τοπικές ιδιαιτερότητες διατηρώντας τις υψηλές προδιαγραφές.

Τι προσφέρει;

  • Μέγεθος Καταστήματος 65-100 τ.μ.
  • Ελάχιστο Αρχικό Κεφάλαιο €80.000
  • Entry Fee €16.000 - 18.000
  • Royalties 4.5 %
  • Διαφημιστική συμμετοχή 2%

 

MULTI UNIT

Τι είναι;

Αξιοποιείστε τις οικονομίες κλίμακας και τις συνέργειες που προκύπτουν από την ταυτόχρονη λειτουργία υπό τη δική σας εποπτεία δύο και περισσοτέρων καταστημάτων 5 a Sec!Ιδανικό για όσους επιθυμούν γρηγορότερη ανάπτυξη και διαθέτουν ή επιθυμούν να αναπτύξουν διευρυμένες ικανότητες διοίκησης.

Τι προσφέρει;

  • Μέγεθος Καταστήματος 65-100 τ.μ.
  • Ελάχιστο Αρχικό Κεφάλαιο €150.000
  • Entry Fee €18.000
  • Royalties 4.5 %
  • Διαφημιστική συμμετοχή 2%
Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά