ΕΝΩΣΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Μια ολοκαίνουργια επενδυτική ευκαιρία Franchise στην Ελλάδα!

 

Η IWG (www.iwgplc.com) είναι ο No1 πάροχος ευέλικτων χώρων εργασίας παγκοσμίως, με 30 χρόνια εμπειρία στην παροχή επιχειρηματικών λύσεων ακινήτων. Σήμερα έχει παρουσία σε 120 χώρες, με 3.500 σημεία.

Τα τελευταία χρόνια, οι παλιές ιδέες σχετικά με το που, πότε και πως πρέπει να εργαζόμαστε έχουν ανατραπεί. Έχουμε πια φτάσει σε ένα κομβικό σημείο. Σύμφωνα με παγκόσμιες έρευνες, μέσα στην επόμενη πενταετία, υπολογίζεται ότι οι ευέλικτοι χώροι εργασίας θα αποτελούν το 30% των γραφειακών χώρων μεγάλων εταιρειών.

Οι ευέλικτοι χώροι εργασίας έχουν γίνει μέρος της καθημερινής ζωής για οργανισμούς σε όλο τον κόσμο και οι έξυπνες επιχειρήσεις εκμεταλλεύονται την ευκαιρία για να δημιουργήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, ελαχιστοποίηση του κινδύνου και αύξηση της παραγωγικότητας.

Με τοποθεσίες σχεδόν σε κάθε χώρα, η IWG επιτρέπει σε άτομα και επιχειρήσεις να δουλεύουν όποτε και όπως θέλουν. Φέρνει σε επαφή εκατομμύρια επαγγελματίες δίνοντάς τους τη δυνατότητα να είναι πιο παραγωγικοί στους ειδικά σχεδιασμένους χώρους της.

Η IWG δίνει στους πελάτες της, την ελευθερία να διαλέξουν μέσα από το φάσμα των εμπορικών brands, Regus και Spaces, την βέλτιστη λύση για διεύρυνση των γραφειακών τους χώρων, για μεταβατικό χώρο, για επαγγελματική έδρα και για υποκατάστηματα.

Η IWG δημιουργεί προσωπική, οικονομική και στρατηγική αξία για τις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, παρέχοντας σε εταιρείες το χώρο εργασίας που ταιριάζει στις ανάγκες τους:

  • ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

  • ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

  • ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  • ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΩΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  • ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ

IWG banner franchise1 

ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ FRANCHISE

Η ζήτηση για ευέλικτους χώρους εργασίας αυξάνεται παγκόσμια με ραγδαίους ρυθμούς.

Για να αντιμετωπίσει η IWG αυτήν τη ζήτηση, επιδιώκει να διευρύνει γρήγορα το δίκτυό της μέσω ενός παγκόσμιου προγράμματος franchise. Το πρόγραμμα δημιουργεί ένα ολοκαίνουργιο είδος επενδυτικής ευκαιρίας στον συγκεκριμένο, ταχέως αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό κλάδο.

Ο τομέας εξοπλισμένων γραφείων παρέχει πλούσιες ευκαιρίες για τους συνεργάτες franchise καθώς, εκτός των άλλων, αξιοποιούν την παγκόσμια εδραιωμένη βάση πιστών πελατών της IWG, που χρησιμοποιούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της καθημερινά.

Για όσους αναζητούν ένα σίγουρο επενδυτικό πλάνο, ο πάροχος ευέλικτων χώρων εργασίας IWG, έχει την απάντηση. Στο παγκόσμιο οικονομικό κλίμα του σήμερα, το να γίνει κάποιος συνεργάτης franchise μπορεί να του προσφέρει μια υψηλή απόδοση χαμηλού κινδύνου, καθώς ο κόσμος κάνει στροφή προς έναν τρόπο εργασίας που ανταμείβει την ευελιξία και θέτει μια καλύτερη ισορροπία εργασίας και ζωής στην κορυφή της ατζέντας.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 500 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: Μέσος όρος 400 €  /τ.μ.

FRANCHISE INFO

Μάθε περισσότερα στο: https://franchise.iwgplc.com

Συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος για franchise: https://franchise.iwgplc.com/en-gb/enquire

Στείλε email στο:

EXTRAS

Γενικά

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 1998

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE: Σεπτέμβριος 2020

Εκπαίδευση

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISEE: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

Κατάστημα

ΕΡΕΥΝΑ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ

Ικανότητες

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: 1

Σύμβαση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: 10

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά